Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontring

Där kom den,
en passning
från huvudet,
ut på kanten,
i en nedtagning,
på bröstet,
så det smärtar,
på insidan

…en tankeattack




Fri vers (Fri form) av Björn Blomqvist
Läst 228 gånger
Publicerad 2016-08-16 23:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Blomqvist
Björn Blomqvist