Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden


När orden sägs.
Släcks allt.

När orden sägs.
Stannar allt.

När orden sägs.
Finns ingen återvändo.

När orden sägs.
Ställs muren emellan.

När orden sägs.
Spelar ingenting längre någon roll.

När orden sägs.
Är allt det som varit.

Borta.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-18 06:02



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Bra poesi!
ML
2016-08-18

    KeB
Oj, mitt i prick! Så bra uttryckt!
2016-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP