Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glömska

Skriet från vidunders sång.
Omättliga i sina fängsel dem plågas.
En gång skådade dem ljuset.
Men blott skuggorna kyler nu deras hjärtan.

Legender
Girigt ville bli sedda.

Suddas nu ut till en tom sida.

Det var en gång..





Fri vers (Fri form) av miramin
Läst 212 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-08-19 02:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

miramin
miramin