Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den stumma kärleken


Tystnaden


Tystnaden kan omöjligt väcka upp
en eventuellt slumrande kärlek.

Tystnaden kväver istället ihjäl
det sista lilla som kan finnas kvar.

Tystnaden dödar brutalt
det lilla fragment som svävar i evigheten.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 140 gånger
Publicerad 2016-08-19 06:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP