Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MADRS 32

Ens egen upplevelse är inte alltid verkligheten
Vad vore livet utan dess lögner och villfarelser?
En dag gick luften ur mig
En dag kom jag plötsligt inte ur sängen
Ligger som ett stupat frågetecken
chockad över fallet
förvånad över att jag inte blivit smartare
av allt jag gått igenom
Trots att rödljuset blinkat som en epileptisk diskolampa
och den inre rösten vrålat mig till tinnitus
så piruettade jag mig ändå, i hyperaktiv glädjeyra och anfall av duktighet,
rakt in i den berömda väggen
Grattis, kan jag bara säga...
Hur kan jag vara så jävla korkad?




Fri vers av Bellissima
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-19 11:40



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
försokratikern herakleitos sa allt i ett nötskal med "man stiger aldrig ned två ggr i samma ström"
2016-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima