Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rensar bara tankarna


När känslan inte går att beskriva

Förberedd
javisst

men inget
av de
förväntade hände

det var annorlunda
som all
värme
och energi
helt plötsligt
byttes ut

När känslan inte går att beskriva
och dimman är tät




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 284 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-19 21:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt i beröring...
2016-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson