Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stundom kan det kännas som ...

... om 
den kropp
som härbärgerade en själ
fylld av optimism och hopp ...

... är på väg att bli
en själ
som i sin vägran
att sitt kärl ge opp
kommit att härbärgera
en kropp ...

... i väntan på
att till verkligt liv
kunna få återgå ...





Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP