Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Är sanningens man
och om sanningen ska fram
är sanningen den
att sanningen är kall
men i slutet av dagen
är sanningen varm
så våga krypa upp
i sanningens famn




Fri vers av Hurdler Kenning
Läst 502 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-20 00:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hurdler Kenning
Hurdler Kenning