Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

B

Vandringens ängar, där bergens kraft avtar
Svarta dalar i ljusets sky

Hoppets tro

Lekens försvar talar sin roll
Bunden

Överrakningar är förbjudet där vredesmodet tilltalar dig

Ett ögonblick av ett klart seende tilltalar mig

Samvetslös i giftens namn
Slagens märken gömmer sig bakom ordens makt

Jag blundar och ser något

Dig

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 278 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-21 01:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira