Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fredsmäklaren

hon bor i solar plexus
hjärta lyssnar, tankar
mullrande oro kräver
jag blir sjuk under tiden
men det är värt väntan




Fri vers av 99knivesinside
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-21 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside