Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart vacker ensamhet


Ligger på sängen med balkongdörren öppen.

Mina fötter badar i solskenet som når in på rummet.

Jag vickar på tårna i solen.

Dansar med mina tår.

Tchaikovsky fyller rummet med harmoni.

Jag orkar inte gå ut just nu.

Trots det vackra vädret.

Möjligtvis tar jag ytterligare en promenad vid havet senare.

Denna gång åt det andra hållet från stranden.

Istället ligger jag och läser Bukowskis dikter.

Och funderar på att byta till Beethoven.

Och hans grymma 5:a.

Och för tillfället känns det riktigt bra.




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-21 16:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP