Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I augusti, haiku

regnet trummar på
plåttaket på balkongen
spelar melodin




Bunden vers (Haiku) av Madeleine Ågren (Maduska)
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-21 16:49



Bookmark and Share


  Nitram P
Jag kan höra ljudet när jag läser din text...
2016-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Madeleine Ågren (Maduska)