Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skönhet och missbruk


Ta mig eller låt mig fastna

Tankar ombord
Självmord
Alkohol och piller
Kvider, ute så kallt
Sexig.
Spiller blod från
Mina verktyg
På min vackra hud och allt
Jag njuter
Så jävla morbid
När jag är lycksalig
Kommer jag alltid tilllbaka
Bredvid mig är allt som jag en gång
förlorat
Förlåt
Tänder på utsidan men oftast
Likgiltig
Men jag hör ofta gråt
Skitsamma
Jag kommer stanna länge nog




Fri vers (Fri form) av felicia savimäki
Läst 176 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-21 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

felicia savimäki
felicia savimäki