Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat blöder

Blodet forsar genom flodens dal

Kämpar emot tryckets slag

Flyr från skräcken vrå
Vemodigheten förföljer mig

Dyster öga

Plåstret tycks inte sätta stopp på hjärtats sår

Hjärtat Blöder

Till B




Fri vers av Lavira
Läst 224 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-21 22:52



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
medryckande i sin gripande flödesamhet, snyggt
2016-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Lavira
Lavira