Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du fattas mig ... men i drömmarna får jag vara hos dig ... i väntan på att du kanske en dag ej kan vara ifrån mig ...


Förutan drömmar ...

... vad vore
väl världen då
i allmänhet ...

För att inte tala om
hur livet i sig
skulle vara att leva
i synnerhet ...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-08-21 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP