Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Isen lossar

 

 

Solen glödde

Vattenströmmar lömska

förrädiska

Bröt vår kärlek

itu

 

Iskristaller löstes

upp och

Vi

föll i bitar

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-22 00:07



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En smärtsam dikt om att skiljas. Fint och poetiskt skrivet.
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP