Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Onda ögon


Ökens kalla nätter
Ögon fyllda av hat
Ödelade vår kärlek

I en hägring
långt bort i horisonten

Begravdes den
och
försvann




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-22 00:23



Bookmark and Share


  Anya VIP
Denna kändes. Om kärlek som vänds till hat. Starkt!!! Känner diktarjagets smärta.
2017-03-20

  Chawa VIP
Smärtan lyser i dessa onda ögon... Gripande...
2016-08-22

  Nils-Robert
Åter en dikt och krossad kärlek. Bortom all räddning. Bara smärta återstår.
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP