Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du har en annan nu...


Du har en annan nu
Och jag kan se
Att du nog
Har det bra

Du ha en annan nu
Du har honom
Som du kunde
Haft mig

Du ha en annan nu
Och jag är lycklig
På mitt håll
Med mitt val

Du har en annan nu
Och jag kommer aldrig
Att objuden gå
På din väg

Du har en annan nu
En som inte
Är jag
Men ändå är lite
Som jag
Fast ändå inte

Du har en annan nu
Precis som jag
Men jag vet att du gav mig
En chans
Ett val
En sista chans
Att välja
Dig

Du har en annan nu
Och det var kanske så
Det var ämnat
Att bli...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 499 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-08-22 09:28



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Acceptans och distans, fint
2016-08-24

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Skön eftertanke.Skriven med skön rytm.
Ha de bra i nuet. TBG.
2016-08-24

    Jane S VIP
Jag ser att du har skrivit många texter i många år om det här. Att släppa taget kan vara svårt men ack så viktigt att bestämma sig. Men för att kunna göra det på riktigt är det viktigt att få ett juste avslut och det verkar det inte riktigt blivit i det här fallet. För många osagda ord och för mycket missförstånd, eller? I takt att man blir äldre förstår man hur otroligt viktigt det är att reda ut saker och ting.
2016-08-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Åj - Dessa väl valda upprepningar - Rytmen - Enkelheten - Distansen....
Gillar allt detta!!!!
2016-08-24

    KeB
Oj, blir verkligen berörd, nedstämd. Så fint uttryckt!
2016-08-24

    ADI Nehlin
Vacker i sin sorgsenhet
2016-08-23

  Elisabeth H
Ja du. Det där att inte ta de chanser man får. Varför? Kunde det ha blivit bättre om?
2016-08-23

    ej medlem längre
Så sorgset och uppgivet dina ord klingar...
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT