Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksdrag


Varma smekande
rörelser

sveper kärleksfullt
själen

kyssen fladdrar
fjärilslätt

längs pulserande
hals

hjärtat får
vingar






Fri vers (Fri form) av överlevaren VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2017-08-07 22:26



Bookmark and Share


  dansamedvargar
Så skön!
2017-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text i kärlekens namn!
2017-08-09

    ej medlem längre
Härligt pirrande rader..
2017-08-08

  Nils-Robert
Njutbar text om äkta kärlek.
2017-08-08

    ej medlem längre
Din fina dikt fyller mig med välbehag.
2017-08-08

  Quasimodo
En varm och ömsint känsla lyfter här!
2017-08-08

    ej medlem längre
En tilltalande text där mina tankar lätt svävar iväg mot de sensuella minnenas rike, den fladdrande kyssen nuddar min själs mest lustfyllda ställen och jag blir varm.
2017-08-08

  Marianne Räf
Gillar !! Kyss på halsen är inte helt fel!

2017-08-08
  > Nästa text
< Föregående

överlevaren
överlevaren VIP