Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig varelse?


Är jag en mänsklig varelse?

Om inte!

Vad är jag då?




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 232 gånger
Publicerad 2016-08-22 19:09



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Ja du, svårt at veta, kanske är du en seriefigur eller en bil. I dagens värld kan man vara vad som helst.
2016-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP