Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på ett själsligt växande


Örnen

 

Undrande

i ett träd

på en gren

utan vingar

 

Ser jag dig

sittande

väntande

på mig

 

 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-23 00:05



Bookmark and Share


  bumerang
Hjälplöshet från en i grunden kraftfaktor.
Nåt som "jag i texten" uppfattar.
Nåt "jag i texten" förväntas kunna
Åtgärda/hjälpa?
Intuitionskraft.
Väldigt fint på få ord.

2016-08-25

  Chawa VIP
Jag ser ett kraftdjur i växande som väntar på uppvindarna... vägledning genom livet.
2016-08-23

  Nils-Robert
Rubriken framkallar tillsammans med texten ett mer komplex innehåll än delarna var för sig.
2016-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP