Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiafton

Då var dagen kommen för, höstens stora begivenhet på Funningeskolan, poesiafton.

Käre Pher för aftonen iklädd kråsskjorta och bredspårig manchester var full av tillförsikt.

Han hade tränat på svåra ord och oregelbundna verb hela veckan.

Vattenkammad och fin fick dessvärre vår hjälte tunghäfta.

Borta var längtan, saknad, ömhet, svårmod och ställbart munstycke.

Men han var väldigt fin i håret...där han stod...




Fri vers av Zandor
Läst 645 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-24 08:02



Bookmark and Share


  SweetTouch
Han var ävenså en erfarenhet rikare samt att han nu kunde fler svåra ord och sist men inte minst var han också snygg i den däringa kråsskjortan, eller hur...?
2016-09-18

  Marita Ohlquist VIP
Så nära och ändå så långt borta!
2016-08-24

  lodjuret/seglare VIP
Som ett utdrag ur en bok, några rader och så händer det där näst intill outhärdliga igenkännandet.
2016-08-24

  Henning Hson
Vi hade en båt som hette Ampher.
Påminner mycket om din hjälte ävenledes drabant…

2016-08-24

    Bo Malte
livet är orättvist! så mycken möda till ingen nytta...
2016-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor