Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sår

 

Tårar faller ner från min kind

Minnen river upp sår

Allt rullas upp som på film

 

Kan det vara möjligt ?

Jag stirrar ut i det tomma

och vet vad som väntar




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-08-26 00:16



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Ord som berör och smärtar!
2016-11-28

  Marita Ohlquist VIP
Går in i hjärtat som en tagg!
2016-09-04

  Nils-Robert
En vemodig dikt om känslan vad som komma skall.
2016-08-27

    Dan Myrbeck
Bra med interrogativ poesi.
2016-08-26

  Chawa VIP
Det oläkta som aldrig blivit bearbetat eller förlåtet... Varje gång smärtar det... Gripande skrivet!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP