Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

 

Kan man i sin kärlek

känna lidelse

och smärta ?

 

Kan man väckas i sin dröm

för att få bekräftat

Att kärleken gör så ont ?

 

Kan man samtidigt

förstå

att lyckan är så skör? 




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-08-26 00:26



Bookmark and Share


  Anya VIP
Känner igen mig i dina ord. Tycker särskilt kärleken till sina barn kan göra så ont. ibland är det nästan smärtsamt att titta på dem. Och lyckan är skör...försöker göra den tjockare genom att se lyckan i fler saker. Kanske lyckas jag?
2017-01-14

  S.A.I. Steve Lando VIP
väl om dessa undringar
2016-09-27

  Tor-Björn Gustavsson VIP
och förtvivlan.Skörheten i ett nötskal.
(början på meningen finns här under).
Ha de bra.Kram TBG.
2016-09-12

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Man kan pendla mellan hopp
2016-09-12

  Karina"Kia"
En väckande fråga in i det sköra som kärlekens allt!
2016-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Ja, visst kan man det!
2016-09-04

  Fem hjärtan VIP
Det kan man.. Väcker tankar..!
2016-08-31

  Maria Sundelin VIP
En bra fråga
2016-08-31

  Nils-Robert
Frågor ställda om kärlekens krafter men utan svar. Fint framställt av det vi alla brottas men någon gång i livet.
2016-08-27

  Bo Himmelsbåge
Kärleken kan till bredden fylla vårt hjärta
samtidigt som en ispik kyler ner o ger smärta...

Sanningen är nog när allt kommer kring
att utan Kärlek... är vi nog ingenting!

Väl utmejslade kontraster
av Kärlekens väsen!
2016-08-26

    Dan Myrbeck
Ja. Det kan man.

Några av kärlekens aspekter
bra belysta.
2016-08-26

  Chawa VIP
Djupt smärtfyllda frågor söker svar... Tankeväckande skrivet!
2016-08-26
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP