Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt om att bli lämnad eller att förlora någon.


Denna Någon

Att bara stå där,
helt tom och utan någon,
utan denna någon som man innan hade,
som man innan hade lyckan med,
När denna någon inte är där,
Är det inget där man kan ha lyckan med,
För denna någon är lyckan,
lyckan är inget en person skapar,
Personen är lyckan,
Lyckan som fyllde mig,
Fyllde mig så jag log,
Jag log med dig,
Jag log tack vare dig,
En dag är inte denna någon där,
denna någon har hittat någon annan att ge sin lycka till,
Var försiktig med din denna någon. <3




Prosa av Cr33p
Läst 291 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-26 17:28



Bookmark and Share


  Nils-Robert
En vemodig dikt om saknad.
2016-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Cr33p