Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dödens Tick Tack

Blod som hjärta, som hjärna, som själ,
Tickandet när det rinner,
Tick Tack, Tick Tack,
Rinner ur kropp och själ,
Tick Tack,
Tickandet hörs bara av de skadade,
De som skadats av andras blod,
De som skadats av blodet som droppar,
Droppar ner på de,
De som älskar och kämpar med den skadade,
De som är minst lika skadade av oro och rädsla som den sjuka,
Blodet är bomben, Blodet är tickandet, Blodet är livet,
Blodet är det jag drunkar i,
I andras blod,
Blodet fräter,
Fräter egna sår på min hud,
Min hud som nu är ärrad,
Är det bara jag som drunknar i ert blod?




Fri vers av Cr33p
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-28 16:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cr33p