Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara mig själv. (100-ordare)

Varför är det så svårt?
Så svårt att vara sig själv?
Så svårt att veta om det man gör är rätt.
När ingen vet vad som är rätt.
Vad är rätt och vad är fel.
Var det rätt att komma ut eller hör man hemma i en garderob.
Djupt instängd bland kläder och damm.
Djupt instängd med tankar om allt och inget.
Om min kärlek ger andra hat.
Deras hat närs av min kärlek.
Om vad jag gör, vad jag älskar kan göra så att vissa vill mörda mig.
Jag vet inte om mannen framför mig i kön på ica kommer slå ner mig för att jag är homosexuell.
För att jag är mig själv och vågar älska.




Prosa (100-ordare) av Cr33p
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-08-26 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cr33p