Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe, jag vet inte varför men jag har fastnat lite för engelska dikter, de är roliga. Dessutom så är de flesta dikter jag skrev förr på engelska. Eftersom världen är ond ):


That Word

Tears are burning,
Tears are falling,
The wall is broken,
Broken like the soul,
The soul is apart and the tears on the cheeks,
With the tears on the cheeks the soul is waiting,
Waiting for a hit,
A last hit,
Last hit to stop breath,
Waiting for just a word,
A word who could take the blame,
From someone who just talk,
Talk without a brain,
One word and after that it's over.




Fri vers av Cr33p
Läst 274 gånger
Publicerad 2016-08-30 14:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cr33p