Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en vaken dröm


Ska jag välja en av er
som jag älskar så mycket

Ska hela mitt hjärta
slitas ut

och jag så sakteliga
ska dö

I min bön
evinnerligt

Ber jag ;

Låt oss finna
en väg
där vi går

tillsammans

Där försoningen vilar
i en vaken dröm




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-08-27 01:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mjuk, finstämd dikt med ett härligt tema: Förståelse och Förlåtelse.

Du får till det på slutet med orden: "försoningen vilar i en vaken dröm"!
Snyggt jobbat
2017-01-21

  Anya VIP
Starkt om att få möjlighet att älska alla diktarjaget vill älska. Jaa försoning är det enda sanna... Bra!
2016-12-27

  Solstrale VIP
Så vackert och förtätat!
2016-09-28

  Zandor
Lyckliga du som kan välja...;-))
2016-09-02

    Dan Myrbeck
Tänker på Göran Perssons ord:

Alla ska med!
2016-08-29

  Nils-Robert
En vacker dikt om att kärlek inte är förbehållet en enda människa/vän
2016-08-27

    ej medlem längre
En mycket vacker dikt...som en stilla bön.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP