Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en gång en flicka från Pite

som fick för lite
Så då flyttade hon istället till Skövde för där
fick hon allt vad hon behövde
Sen åkte hon på semester till Italien där hon
på en man blev helt galen
Kidnappad och våldtagen
Inte så kul
Lyckades till slut rymma till Spanien helt naken
men ändå vaken och medveten
Tog där första flyg till Kina för där hade hon hört att
karlarna i alla fall skulle låta blina
Men hon han inte mer än över murarna fören
Japanerna var där och lurarna
Bjöd henne på saké och med kärlekens alla konster
lyckades få sätta påna..…

Det var en gång en flicka från Pite!

Ken Cassel
27/8-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 1256 gånger
Publicerad 2016-08-27 01:34



Bookmark and Share


  Peter Olausson VIP
Det var en förfärlig resa - men ändå en rolig berättelse. Hon skulle nog stannat i Pite och nöjt sig med lite...
2016-08-31

  Lynx63 VIP
Men huvaligen, vilket liv.
En KRAM behöver nog både du och hon.

2016-08-28

  ResenärGenomLivet VIP
Stackar´n...hoppas hon hittar landet lagom...
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel