Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Människans korta liv

Människolivet är som en brustablett

som läggs i ett glas vatten

Det brusar och porlar

som ett litet vattenfyrverkeri

Efter en stund

är den helt upplöst

och innehållet förenat sig

med vattnet

Man kan se det som

att människans kropp

förenat sig med atman




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-27 11:07



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bilden är lysande..tack.
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP