Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstvísa


det blåser

björken utanför
skickar sitt lövverk
genom mitt fönster

det förvandlas
till en återspegling
på golvet

kvistar sveper
löv virvlar
över träbrädorna

hela rummet snart
en danslokal
för den livliga
björken

sensommarens
sista vals







Fri vers (Fri form) av Margareta Wersäll
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-27 13:42



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Levande och detaljrik text, ser bilder för min inre syn.
2016-08-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart diktat i höstliga toner!
2016-08-28

  Stephie
Åh, den här var fin! Man kan nästan känna dansen som är på gång. Jag gillar formen du valde - den var perfekt.
2016-08-27
  > Nästa text
< Föregående

Margareta Wersäll
Margareta Wersäll