Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikten handlar om hur vi dröjer oss kvar vid tanken på det som varit alltför länge. Och hur ljuvt det är att göra det.


Saknad

Vi lever våra liv avstannande. Söker den kvardröjande doften men den passerade för så länge sedan att det bara är fantasin som kan känna dess kvardröjande sötma.

När inte ens fantasins yttersta gräns förmår känna doften längre stannar livet helt. För en sekund. Sen rullar hjulen obönhörligen vidare. Utan den kvardröjande sötman.




Fri vers (Fri form) av Dameofspade
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-27 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade