Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Cykeltur till jobbet. Jag fick hoppa av cykeln och läsa in den här på iphonens memo :)


Idag doftar frihet


Vällustigt frossar jag i försommarens svällande, runda aromer.
Den ljumma vinden smeker min kind. Jag minns när den nyss frös mitt sinne till frost.
Stigen framför mig rymmer oändligheten.
Idag doftar frihet som hägg.




Fri vers (Fri form) av Dameofspade
Läst 222 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-10 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dameofspade
Dameofspade