Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väggar som gråter

Husets väggar
andas sorg

I min saknad
gråter jag

och kommer
aldrig

att förstå

Nattens ögon
ville
hjälpa mig

Att se
kring rummets
väggar

Att få höra
din röst

Att känna
din mjuka doft

Att hålla dig

Nära mig




Fri vers av Blått Norrsken VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-08-28 00:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt och ärligt om sorg och saknad. <3
2017-02-09

  Magica VIP
Berör!
2016-09-19

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som berör!
Känner igen mig i din fina text.
2016-09-04

  Fem hjärtan VIP
Den här vemodsvackra dikten tar tag om mitt hjärta så hårt..
2016-09-03

  Angel of love
Stark och berörande text.
2016-08-30

    Dan Myrbeck
Fina ord..
2016-08-29

  Nils-Robert
En så fin dikt om saknaden. Väggar som gråter - är en så fin formulering.
Välskrivet
2016-08-29

    ej medlem längre
Orden gråter och texten utstrålar saknad och sorg.
2016-08-28

  Chawa VIP
En text som andas vemod och stor saknad... hjärtskärande läsning...
2016-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Blått Norrsken
Blått Norrsken VIP