Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valmöjlighet

Han gjorde en Frank Andersson.

Otyglat kött sänker alltid brist på sömn och trötthet.

Ett litet mess och saken var biff.

Långa blonda lockar falla lätt på nybäddad yta.

Brottas kan man alltid göra en annan dag...




Fri vers av Zandor
Läst 473 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-08-29 10:43



Bookmark and Share


    Bo Malte
absolut! livet är alldeles för kort för att missa några chanser... Bravo!
2016-08-30

  Henning Hson
Strålande!
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor