Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så länge vi båda vill!

 

 

 

Bara jag känner dig innanför din hud. Dina celler och tankar är inte som andras.

Vi sover alltid sked, romantiskt och kärleksfullt. 

Ibland väcker jag ditt inre. 

Du slickar min hals och river min rygg.

På dagen är du skygg, lapar mjölk likt en katt.

Din vilja är min lag.

Älska är för enkelt, det krävs mer än så.




Fri vers av genni VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-08-30 12:33



Bookmark and Share


  Henning Hson
Kärlek!
Tummen upp!
2016-09-09

  erkki
Kärlek och sex i den skönaste förening. Båda behövs för varandra och du beskriver det lika skönt och innerligt.
2016-09-02

  Quasimodo
En känsla som håller om det inre som är större än vad vi kan se och förstå!
2016-09-01

  petter rost
Fast jag inte förmår uttyda om orden är till en älskad katt eller en älskad man, så är detta en väldigt innerlig text. Och för dess skönhet spelar mottagaren mindre roll – det är en verklig kärleksdikt!
2016-08-30

  M:tin
Fin!!!!!!
2016-08-30
  > Nästa text
< Föregående

genni
genni VIP