Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min Bok Om Dig...


Jag fyllde min bok om Dig
Med kärlekens vackraste ord
Jag fyllde min bok
Med rader om längtan
Och drömmar

Jag skrev om ögon
Gröna som smaragder
Om vägar vi gått
Om tårar som torkat på kinden

Jag fyllde min bok om dig
Med skratten
Med tankarna vi delade då
Och de vi skulle dela sen
Jag skrev om mörkret
Om vassa taggarna
Inuti dig
Som fanns kvar
Från tiden
Då du var jagad
Och otrygg

Men ingen får läsa min bok om Dig
Mer än jag

För jag fyllde min bok om Dig
Med förbjuden kärleks
Allra vackraste

Ord…




TT

© 2016




Fri vers av TT
Läst 309 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2016-08-29 16:09



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Väldigt fint och sista stycket förseglar kärleken med hemliga hjärtslag
2016-08-29

    ej medlem längre
En bok skriven av kärlek och längtan.
2016-08-29
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT