Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Baggböleri

jag fick en filt en gång
i panorama när det ekar genom husväggar nästan skallrar i vägar
men vi vågar knappt gå ut
den var ganska varm och jag fick raggsockar och en mössa också som jag drog på mig
jag hade en granne som var homosexuell, en som var häxa även pensionärer och diverse chilenare, perser, romer, arabier, studenter,
konstigt nog såg jag aldrig någon men när jag brottat ner honom får han se vad jag gör då och det är ingen flöjt
flera smurfar gick med förtvinat ansikte glömde sina handväskor
ansvar: försvara dig, slå tillbaka (det vill säga be dig att försöka döda mig) gör om det
jag fick valet när jag säger slå mig inte att bli slagen av dig
jag kan se runt hörn
en reducerad kall
och när du piskat mig hade du bevisat att jag tyckte om det
oerhört komplicerat, en situation
du är låt oss säga glad för oavsett straffades det (varför tycker du aldrig om det)
klagomuren och otillfredsställda tårar förutsett
tokigt krångligt samlag som märks
filmjölk och snus
- tänk dig att inte ha några bilder av dina förfäder, närstående




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 477 gånger
Publicerad 2016-09-02 17:48



Bookmark and Share


  Anya VIP
Som ett flygfoto över tankar...tänker jag när jag läser. Bra!!!
2017-01-15

    ej medlem längre
Fotografiskt minne.
2016-09-20

  Joakim P Udd
Lel i mitt huvud när poletten skakas loss. Svinpärlorna rasslar och jag tror det kommer bli regn
2016-09-18

  Henning Hson
Tummen upp!
2016-09-16

  aol
Starka bilder förmedlas här,
2016-09-09

  Zandor
målande...
2016-09-09

  Nanna X
Jag ryser. Gillar särskilt rubriken och slutet.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3