Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De tre små orden


När vi vågade säga de tre små orden

då öppnade sig himlen litegrann

och vår resa började


Nu är vi på väg

men ej ens halvvägs


För vi ska fortsätta resa

in i landet bortom tillsammans <3




Fri vers av Vågparet
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 01:56



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2016-09-17

  Karina"Kia"
Vackert att ge varandra de tre stora orden
"Jag älskar dig"
sen att lova varndra
Tro,hopp och innerlig kärlek= med ännu större förvaltning av den kärlek du bär inom dig till din kära<3

Vackert så man står på tå här inne!
2016-09-10

  Solstrale VIP
Alla den kärlek orden rymmer, hopp, tro och en oerhörd förtröstan! Så underbart kan det bli? :) ljuvligt!
2016-09-09

  Zandor
fint...
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet