Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåt och våt


hela min kropp

skakar hungrar efter dig

lusten känslan är stor när

din händer smeker trosan

det är bara början på

något skönt vackert som

kommer pågå länge länge..




Fri vers av Vågparet
Läst 454 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-20 12:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En text som väcker lust
2023-06-18

    ej medlem längre
Lusten stegrar...safterna sipprar
2019-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet