Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finaste brevet från dig


Kära Susanne!


Du är den enda person
som berör mig i hjärtat.

Hur skulle jag kunna
beskriva hur mycket
du betyder för mig?

Inga ord kan uttrycka
de känslor
jag har för dig.

Allt jag kan säga är
att jag älskar dig!

Och kärleken jag bär
vill jag dig visa.


Din Mathias.




Fri vers av Vågparet
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-22 15:46



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Åh så underbart! Blir tårögd...
2016-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet