Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det vi kallar livet


När de tyngsta molnen passerat och
du och jag står starka tillsammans igen

Är det inte då vi ska passa på och sätta
ringarna på våra fingrar

Nu när vi är kännt på varandra ett tag
vi har vågat älska och vågat vara svaga

Vi har förstått att vi hör ihop och att vi
ska bli gamla och bräckliga tillsammans

Det är vi nu och tills vi möts igen på
andra sidan utav det vi kallar livet <3




Fri vers av Vågparet
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-08-30 02:20



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Längtansrymd, skönhets lycka, dragningskraftens mirakel, sluter som en ring en aura runt era väsens samklang!
2016-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Vågparet
Vågparet