Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Håll om mig

Snälla håll om mig
om så bara för en stund
Skänk mig lite värme
då kärleken gått på grund

För mig tätt intill
vill känna pulsens tröst
Själen möter ingen vår
här råder redan höst

Jag ber dig snällt, håll mig om
inget mer jag begär
Vill denna gång få känna
en närhet utan besvär

Min önskan i tysthet
ingen mig beröra
Munnen inget säger
och ögon få kan höra




Fri vers av hawkeye
Läst 276 gånger
Publicerad 2006-05-11 19:41



Bookmark and Share


    Porslinsdockan
Jättevackert och tröst är jätteviktigt när man för stunden känner sig liten och svag!
2006-05-29

    NoMi F
Tycker denna dikt är en
mycket fin bedjande önskande
känslosamt framfört
Det berör mig
kan se en som vill ha kärlek
Bli älskad , älskad med verklig
värme
2006-05-13

    Aliah
Poesi som nästan är som musik! Mycket bra gjort!
2006-05-12

    Jess81
mycket fint skrivet..djupa vädjande känslor..nästan som en bön..
2006-05-11

  anneluca
Jag tycker om detta. Starka känslouttryck och som vanligt imponeras jag av rimmen. Däremot får jag inte riktigt kläm på slutstycket...*fundersam*
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

hawkeye
hawkeye