Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där

De yngstas tilltänkta tillvaro. 
De äldstas avtagande närvaro. 
Ser du?

Det är ett slagfält. 
Generationers strupar 
blöder genom ekon av ekon 
i nedanmånens sken, 
skakar om de storögda.

Strängt härskande närvaro 
stryker livlöst över knoppande tillvaro. 
Med vilken rätt tvekar du?




Fri vers av Mats Gyllin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-08-31 07:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Gyllin
Mats Gyllin VIP