Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...ett litet ögonblick förändrade världen...


Och ingenting blev sig likt...


Och ingenting
Blev sig likt igen
Allting blev annat
Än före

Allt blev förändrat
Kullkastat och kaos
Inuti och utanpå
Efteråt

Det finns ett före
Finns inget efter
Bara något
Som fortgår och stundom är

Ingenting blev någonsin
Sig likt
Sedan jag först
Såg dig...



TT

(c) 2016




Fri vers av TT
Läst 420 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2016-08-31 07:19



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Drabbande kärlek... En urkraft
2016-09-01

  Solstrale VIP
Så pricksäkert skrivet! Du kan du!
2016-08-31

  Misserla
<3 Know the feeling
2016-08-31

    ej medlem längre
Stark igenkänning!
/summan av alla känslor
2016-08-31

    ADI Nehlin
Omtumlande, kan vara underbart men också smärtsamt. Fint skaldat!
2016-08-31

  WyS VIP
När någon träffat mitt i sårbarheten!
2016-08-31

  Angel of love
Dina texter är så träffsäkra, berörande och fina.
2016-08-31

    KeB
Underbar text!
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

TT
TT