Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvekamp

Du fladdrar med fransar och svänger med kortlar som knappt räcker nedanför knäna.

Mången stor kämpe har du vält i din hänsynslösa framfart.

Men också jag är tapper och räds icke ett nappatag för stolthet och ära.

Så låt oss än en gång mötas i yster dans.

Det är inte bara blod som flyter...




Fri vers av Zandor
Läst 366 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-08-31 08:19



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
En mystisk tvekamp... Klurigt bra
2016-08-31

  Gunnar Hilén VIP
å den här är god ! "på med pilen Palle"....sa man i TV för 40 år sen....Palle la på pilen...och sköt igen....
2016-08-31

    Bo Malte
kanske inte lätt att vara stor och stark hela tiden!? ;-)
2016-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Zandor
Zandor