Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att skriva om en återkommande känsla/ ämne lockade mig!


Symbios 2


Utan dig
ett liv i kaos!

Jaget flyter långsamt
undan till ett töcken
av icke-liv

ett möte
där vi flätas
samman
till ett

krävande
händer letar
sig fram
i ett mörker

Endast i närhet
med dig
lyckas jag
finnas till

tomrummet

ett fängelse
en ängel
står vakt!

Förvirrad!

gränserna flyter
mellan oss finns

ingenting!







Fri vers av Karin Rosberg
Läst 298 gånger
Publicerad 2006-05-11 20:43



Bookmark and Share


  PetraSally
den här dikten tyckte jag verkligen om - jag känner tydligt igen vissa relationer som jag dels varit i själv och dels betraktat utifrån!
2006-05-20
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg