Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över huvud taget

Ömkligare än någonsin
minnen och chocken
Kom nu
Det var femton år sedan
Shit
Och jag var så väldigt liten
Shit Helvete
Varför
Varför
Varför hände det
Över huvud taget?

För femton år sedan
var jag modig
Nu bara gråter jag




Fri vers av Den lilla tänkande
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-08-31 22:59



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
gripande starkt
2016-09-12

  Goraxy 89 Orion VIP
Gråt ut helt fritt och utan skam. Det finns många som avundas Dig för att deras tårar har torkat in !
2016-09-03

  Petter Wingren
Stark nära dikt förtroget viskad i mitt öra.
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Den lilla tänkande
Den lilla tänkande