Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att lova stort men hålla smått

bådar aldrig gott då det till slut ryktas att man är
en lallare av en dålig sort
En som man inte kan lita på
En som aldrig kommer till skott
För en som man inte kan lita på eller ge sin tillit till
går ju genast bort
Skapar ju bara problem som man inte behöver
Det blir ju som en kedjereaktion
För där står man i sin tur inför andra med ett underskott
och känner hur ens hjärta blöder
Men du hade ju lovat oss alla bröder att du idag
skulle leverera alla de där nya fotbolls dojorna
till hela laget av märket Sport
Vad hände?

Att lova stort men hålla smått bådar aldrig gott
Lika bra då att inte lova någonting
Lova någonting som man ändå inte kan hålla
Ja, om man inte nu förstås råkar kunna trolla…

Ken Cassel
1/9-2016




Fri vers av Ken Cassel
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-01 15:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Sant...lova aldrig mer än du kan hålla...bra...
2016-09-02

  Kim VIP
Ja, jordelivet för med sig lite märkliga problem emellan varven… :)
2016-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel